Kuva_HeliOlen osteopaatti Heli Vilkki. Valmistuin Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Tein opinnäytetyöni migreenipäänsärkyjen osteopaattisesta hoidosta ja hoidan edelleen paljon päänsäryistä kärsiviä asiakkaita. Valmistumisen jälkeen työskentelin kolme vuotta Kanadassa lasten ja vauvojen osteopaattiseen hoitoon erikoistuneen osteopaatin ohjauksessa. Lisäksi kävin useita koulutuksia sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa. Suomeen palasin 2013 kesällä ja avasimme oman klinikan Espooseen. Hoidan kaikenikäisiä ja erilaisista vaivoista kärsiviä ihmisiä. Erityisosaamiseeni kuuluu raskaana olevien, vauvojen ja lasten hoidon lisäksi erilaisten päänsärkyjen hoitaminen.

Työssäni käytän erilaisia tekniikoita monipuolisesti ja hoito on kivutonta. Lähestymiseni on erittäin hellävarainen johtuen kokemuksestani lasten hoitamisessa, mutta tehokas myös aikuisten kanssa. Hoidossa pyrin olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaan kehon kanssa ja löytämään parhaan tavan auttaa juuri häntä. Vastaanotollani saat varmasti jakamattoman huomioni ja pyrin auttamaan sinua parhaan taitoni mukaan. Jos haluat tietää voisiko osteopaattisesta hoidosta olla hyötyä sinulle voit ottaa yhteyttä puhelimitse 045 162 7636 tai sähköpostilla heli(at)osteopatiaavain.fi

 

Olen osteopaatti KKari Kääntäari Kääntä. Valmistuin Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Opinnäytetyöni tein asiakkaan ohjauksen ja neuvonnan merkityksestä osana osteopaattista hoitoa. Valmistumisen jälkeen työskentelin kolme vuotta osteopaattina Kanadassa. Kanadassa asuessani kävin työn ohessa useita ammatillisia jatkokoulutuksia sekä Kanadassa, että Yhdysvalloissa. Oman vastaanottoni lisäksi olen toiminut tuntiopettajana Metropolia ammattikorkeakoulussa osteopatian tutkinto-ohjelmassa. Tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta lääkäriksi Helsingin yliopistossa.