Osteopaatit

Olen osteopaatti Matti Hokkanen. Valmistuin Metropolia ammattikorkeakoulun neljän vuoden osteopatian tutkinto-ohjelmasta keväällä 2019. Valmistumisen jälkeen työskentelin Helsingin keskustassa ennen liittymistäni Osteopatia Avaimen ammattitaitoiseen tiimiin Espoon puolelle. Osteopatia on terveyden tiedettä, jossa oppiminen ei lopu koskaan. Aloitin jatkokouluttautumisen erityisesti biodynaamiseen osteopatiaan jo vuosia ennen valmistumista. Tällä hetkellä olen mukana kolmessa eri lasten osteopatian jatkokoulutusohjelmassa. Opiskelen parhaillaan myös kohtaamis- ja valmennustaitoja kasvun ammattilainen-nimisessä jatkokoulutusohjelmassa. Erityisosaamiseeni kuuluu kohtaamis- sekä tunnetaitojen ja lasten hoidon lisäksi erilaisten stressiperäisten vaivojen hoito. Koulutan myös luonnollista palleahengitystä yrityksille ja asiakkaille.

Työssäni suosin biodynaamista lähestymistapaa, jossa hoidetaan vaivan ja oireiden lisäksi aina kokonaisuutta eli terveyttä. Se soveltuu yhtä hyvin niin aikuisille, kuin vauvoillekin. Voit lukea lisää minusta ja suorittamistani jatkokoulutuksista kotisivuiltani. (linkki: https://www.elonaalto.fi/minusta/). Jos haluat tietää voisiko osteopaattisesta hoidosta olla hyötyä sinulle voit ottaa yhteyttä puhelimitse 040 1515 251 tai sähköpostilla matti.hokkanen(at)hotmail.com

Kuva_HeliOlen osteopaatti Heli Vilkki. Valmistuin Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Tein opinnäytetyöni migreenipäänsärkyjen osteopaattisesta hoidosta ja hoidan edelleen paljon päänsäryistä kärsiviä asiakkaita. Valmistumisen jälkeen työskentelin kolme vuotta Kanadassa lasten ja vauvojen osteopaattiseen hoitoon erikoistuneen osteopaatin ohjauksessa. Lisäksi kävin useita koulutuksia sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa. Suomeen palasin 2013 kesällä ja avasimme oman klinikan Espooseen. Hoidan kaikenikäisiä ja erilaisista vaivoista kärsiviä ihmisiä. Erityisosaamiseeni kuuluu raskaana olevien, vauvojen ja lasten hoidon lisäksi erilaisten päänsärkyjen hoitaminen.

Työssäni käytän erilaisia tekniikoita monipuolisesti ja hoito on kivutonta. Lähestymiseni on erittäin hellävarainen johtuen kokemuksestani lasten hoitamisessa, mutta tehokas myös aikuisten kanssa. Hoidossa pyrin olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaan kehon kanssa ja löytämään parhaan tavan auttaa juuri häntä. Vastaanotollani saat varmasti jakamattoman huomioni ja pyrin auttamaan sinua parhaan taitoni mukaan.

Heli ei tällä hetkellä ota vastaan uusia asiakkaita.

Olen osteopaatti KKari Kääntäari Kääntä. Valmistuin Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Opinnäytetyöni tein asiakkaan ohjauksen ja neuvonnan merkityksestä osana osteopaattista hoitoa. Valmistumisen jälkeen työskentelin kolme vuotta osteopaattina Kanadassa. Kanadassa asuessani kävin työn ohessa useita ammatillisia jatkokoulutuksia sekä Kanadassa, että Yhdysvalloissa. Oman vastaanottoni lisäksi olen toiminut tuntiopettajana Metropolia ammattikorkeakoulussa osteopatian tutkinto-ohjelmassa. Tällä hetkellä opiskelen viidettä vuotta lääkäriksi Helsingin yliopistossa.

Kari ei tällä hetkellä ota vastaan uusia asiakkaita.

Harjuviita 12
02110 Espoo

045 162 7636